Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Matematuka1

Мандрівка в математичку країну знань

28 квітня 2018 року для абітурієнтів викладачами кафедри математики Ладижинського коледжу ВНАУ була проведена математична квест-гра «Мандрівка в математичку країну знань». Метою даного заходу викладачі ставили: розвивати увагу, пам'ять, логічне, творче мислення, виховувати інтерес та любов до математики, необхідність її вивчення, прищеплювати гордість за досягнення сучасної науки і техніки.

Вступне слово зробила викладач Євдокія Сергієнко, яка відмітила, що математика – найстародавніша з усіх наук. Ще в давні часи її називали «царицею наук», «ключем до всіх наук», «універсальною мовою Всесвіту». Сьогодні людство, завдяки математиці, має незрівнянно визначні відкриття і досягнення в різних галузях науки

і техніки, а саме:

- створення швидкодіючих ЕОМ; - вихід людини в космос; - спілкування людей за допомогою мобільних телефонів та Інтернетних засобів і т.д.

Викладач наголосила: щоб успішно здійснити заплановану квест-гру, треба ряд задач розв’язати, при цьому мозок свій потренувати.

І побажала всім присутнім: «В добру путь!»

Мандрівку в математичну країну знань проводила викладач Тетяна Саволюк за наступним планом: - 1 зупинка «Математична розминка»; - 2 зупинка «Анаграми»; - 3 зупинка «Розгадай кросворд»; - 4 зупинка «Продовж прислів’я»; - 5 зупинка «Розстав знаки».

Після завершення мандрівки Євдокія Сергієнко підвела підсумок і зробила висновок: «Сьогодні ми зробили відкриття: без математики не мислиме життя».

Все, про що говорили викладачі математики, абітурієнти могли ще й побачити на мультимедійній дошці. Змістовну, насичену методичними матеріалами презентацію зробив студент І курсу Артур Щербань під керівництвом викладача Тетяни Наконечної.

Вона ж і вручила абітурієнтам - переможцям призи. Математичний квест – гра завершилась успішно, з радістю, всі абітурієнти і викладачі залишилися задоволені.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}