Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pris

Майбутнє аграрного сектору України: погляд молодих вчених

15-16 травня у м.Вінниця на базі національного аграрного університету проходила Міжнарона науково-практичної конференція молодих вчених та студентів «Майбутнє аграрного сектору України: погляд молодих вчених», в якій взяли участь вітчизняні науковці та представники США, Білорусії, Литви, Словаччини, Польщі.

Студенти нашого коледжу Гнатюк Ю.В. та Панасюк Г.В. під керівництвом викладачів Присяжнюка Д.В. і Лобуренко О.В. прийняли участь в секційних засіданнях конференції, де презентували свої відео-звернення на тему «Досягнення науки і техніки у галузях сільського господарства», «Automatic system for commercial electric energy accounting» відповідно.

Викладач коледжу, аспірант Вінницького НАУ Присяжнюк Д.В. виступив з доповіддю «Обґрунтування режимних параметрів процесу сушіння насіння соняшника у сушарці вібраційного типу» на секційному засідання «Сучасні тенденції розвитку машинобудування, переробки с.г.продукції та енергетичних систем АПК».

Pris

Всім учасника конференції були врученні сертифікати.

Студенти-учасники та їх керівники висловлюють подяку за надану допомогу у підготовці матеріалів викладачу іноземних мов Мазур А.В. та інженеру з режимів ОДЕ ТОВ «Вінницька птахофабрика» ВКВК Миську А.М.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}