Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mhp430 1

Сучасному коледжу – сучасну навчальну аудиторію!

Відкриття сучасної навчальної аудиторії важлива подія в житті Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету. Навчальна аудиторія створена в рамках реалізації програми «Бізнес і освіта» за підтримки керівництва Вінницького національного аграрного університету та агрохолдингу МХП.

Спільними зусиллями створено комфортне середовище, де студенти проходитимуть навчання, професійну підготовку та закріплюватимуть здобуті теоретичні знання.

Партнерів з МХП зустрічали президент Вінницького національного аграрного університету, доктор економічних наук, професор, академік НААН України Григорій Калетнік, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету Світлана Лутковська та колектив коледжу на чолі з директором Олегом Цурканом.

Mhp430 2

З нагоди відкриття навчальної аудиторії до коледжу завітали заступник голови правління агрохолдингу МХП Юрій Мельник, директор філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Олександр Зеленський, технічний директор філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Юрій Ракша, керівник відділу професійного навчання МХП Олена Азєєва, старший бізнес-партнер з персоналу Вінницького регіону Анна Євшель, керівник напрямку соціального розвитку МХП Петро Андрієць, фахівець з навчання, оцінки та розвитку персоналу Вінницького регіону Марина Кушнір, начальник енергослужби філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Валерій Шубрат, начальник центральної служби ремонтів філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Олег Власюк.

Mhp430 3

У своєму вітальному слові заступник голови правління агрохолдингу МХП Юрій Мельник зазначив, що до Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ завітав вперше і дуже вдячний президенту університету Григорію Калетніку за таку приємну зустріч. Юрій Мельник підкреслив, що сьогодні бізнес і освіта йдуть на зустріч один одному і це має розвивати аграрну галузь, підтримувати економіку.

Президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік привітав усіх з відкриттям нової навчальної аудиторії та побажав здоров’я, миру і благополуччя, подякував колективу коледжу за підготовку висококваліфікованих фахівців, які поповнюють студентські лави Вінницького національного аграрного університету. Григорій Миколайович висловив слова подяки заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику за внесений вклад в облаштування навчальної аудиторії.

За традиціями хлібодарного Поділля президенту Вінницького національного аграрного університету Григорію Калетніку та заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику вдячні студенти вручили запашні свіжовипечені короваї, виготовлені з пшениці вирощеної на полях учбового господарства коледжу. Натомість Григорій Миколайович, засновник і натхненник фестивалю «З любов’ю до батьківської землі», подарував студентській молоді футболки з патріотичною назвою фестивалю.

Настав хвилюючий і важливий момент відкриття нової навчальної аудиторії! Честь перерізати червону стрічку була надана президенту Вінницького НАУ Григорію Калетніку, заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику та директору коледжу Олегу Цуркану.

Оцінити масштаби проведеної роботи змогли всі присутні. Комфортний простір нової навчальної аудиторії приємно вразив добре продуманим облаштуванням. Особливе зацікавлення викликало встановлене сучасне обладнання, яке передбачає повний цикл по вирощуванню поголів’я птиці.

Надихнутися історією успіху коледжу учасники зустрічі змогли переглянувши цікавий відеоролик, підготовлений колективом Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ.

Світлана Лутковська, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи ВНАУ зауважила, що вважає відкриття навчальної аудиторії надзвичайною подією, новим етапом розвитку навчальної діяльності, яка тісно переплітається з професією: «Ми даємо початок і ставимо приклад іншим навчальним закладам!», – наголосила Світлана Лутковська.

Авторка ідеї, яка знайшла своє втілення у новоствореній навчальній аудиторії, керівник відділу професійного навчання МХП Олена Азєєва розповіла, що запропонований нею проєкт швидко знайшов підтримку і однодумців та висловила сподівання на плідну співпрацю.

Без дуальної освіти немає перспектив для підприємства! Сьогодні підготовлені студенти приходять на зміну старшим працівникам. Освітній процес має бути тісно пов'язаний з практикою на виробництві. Впевненість в цьому висловив і начальник енергослужби філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» Валерій Шубрат. Налагодження співпраці між бізнесом і освітою – це міцне підґрунтя для підготовки досвідчених затребуваних молодих фахівців і Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ довго йшов до цього моменту. Про це присутнім нагадав директор коледжу, доктор технічних наук Олег Цуркан: «Звичайно це крок вперед! Приємно, що наші зусилля об’єднались і сприятимуть професійному зростанню майбутніх фахівців. Ми зробили велику справу, яка розвиватиме молодь, а отже і майбутнє держави!», – зазначив Олег Цуркан.

Приємна подія відкриття навчальної аудиторії відбулася напередодні славного ювілею – 90-річчя від дня заснування Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ! З нагоди ювілею директор коледжу Олег Цуркан вручив президенту ВНАУ Григорію Калетніку і заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику символічні сувеніри із зображенням навчального закладу.

Зміцнення матеріально-технічної бази – важлива умова для розвитку і процвітання коледжу, запорука надання якісної освіти та підготовки досвідчених фахівців. Сподіваючись на плідні проекти, президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік та заступник голови правління агрохолдингу МХП Юрій Мельник підписали Меморандум про співпрацю.

Ще одна добра справа об’єднала поважних людей в їх прагненні підтримати студентську молодь та допомогти у формуванні високоосвічених фахівців аграрної галузі!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}