Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 mb1

Зростаємо як особистості

Одним з важливих і актуальних завдань сучасної неперервної освіти є формування гармонійно розвиненої особистості. З цією метою у ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» постійно проводяться заняття і тренінги психологом коледжу Ольгою Атанасовою з фаховими молодшими і молодшими бакалаврами.

5 жовтня у групі ТМ-31 (МБ) спеціальності «Агроінженерія» Ольгою Володимирівною було проведене заняття-тренінг на тему: «Мотив – рушій твого росту», основною метою якого є активізація зацікавленості студентів в особистісному зростанні – свідомій систематичній роботі з формування у себе суспільно цінних якостей характеру, притаманних гармонійно розвиненій особистості.

До складу тренінгу включено такі психологічні засоби як аутотренінг, логотерапія, позитивні настрої, релаксація, використання аудіозаписів.

21 mb2

Заняття завершилося спеціальним ритуалом прощання – еміційною вправою, яка допомогла встановити теплі, дружні стосунки у колективі, розвивала довіру, почуття відповідальності за власні вчинки, готовності до нового.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}