Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 nagoroda vnau

Вінницький національний аграрний університет вшанував ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» високою нагородою!

Днями Відокремлений структурний підрозділ «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» мав велику честь і приємність отримати престижну нагороду – Диплом за зайняте перше місце в ювілейній презентації науково-інноваційних, освітніх, культурно-мистецьких здобутків та представленні національної декоративно-ужиткової спадщини українського народу з нагоди Дня народження Вінницького національного аграрного університету.

Свято Дня університету залишає по собі не лише гарні враження, а й радість великої для всіх нас перемоги! Традиційно під час провадження урочистостей ВНАУ відзначає високими нагородами наукові здобутки та значні заслуги колективів коледжів, що входять до його структури. Добра традиція була цілком дотримана і нині: всі хто отримав нагороди – найкращі, або одні з найкращих.

Колектив Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» на чолі з директором Олегом Цурканом висловлює щиру подяку президенту університету Григорію Калетнику і ректору університету Віктору Мазуру за визнання досягнень нашого коледжу та високу оцінку нашої праці! Ми пишаємося престижною нагородою, але одночасно приймаємо її для себе як зобов’язання на майбутнє. Сподіваємось, що наше спільне бажання працювати і творити разом з ВНАУ надихне наш коледж на новий яскравий спалах творчої енергії та стане могутнім поштовхом до нових досягнень і перемог!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}