Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ber 21

Матеріально-технічна база ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» поповнилася сучасною сільськогосподарською технікою!

ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" завжди крокує в ногу з часом – уважно слідкує за новинками сільськогосподарської техніки та вчасно реагує на запити суспільства щодо професіоналів в аграрній сфері. Новітня сільськогосподарська техніка є чинником відмінної підготовки студентів-аграріїв. Студенти коледжу, під час практичних занять, старанно відточують професійну майстерність та підготовлюються до великого й почесного завдання – бути господарем на власній землі та працювати на благо держави.

Пишається коледж упорядкованим та доглянутим учбовим господарством! Тут постійно кипить робота, яка поповнює скарбничку власного спецфонду освітнього закладу необхідними коштами. Ефективна робота учбового господарства підкріплена вагомою підтримкою Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура. Результатом такої діяльності є можливість значно покращити матеріально-технічну базу коледжу. Наразі коледж придбав новий фронтальний навантажувач закордонного виробництва «Beromet 1244», який використовується на тракторах МТЗ, ЮМЗ, Т-40 для підйому і транспортування важких предметів, вантажів, сипкої продукції.

До вподоби прийшлася нова техніка і активному молодому поколінню. Студенти молодші бакалаври спеціальності "Агроінженерія" відзначили нескладне, комфортне і зручне управління навантажувачем.

Професійній роботі на сільськогосподарській техніці передує цікаве навчання та здобуття якісної освіти. Поряд з дипломом молодшого бакалавра і фахового молодшого бакалавра студенти Інженерно-агрономічного відділення ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» отримують і робітничі професії, зокрема кваліфікацію тракториста-машиніста категорій Е1, Е2, які є допуском у роботі з навантажувачами.

Упевнені, що підготовка, яку отримають студенти у коледжі безперечно зробить їх конкурентоспроможними на ринку праці.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}