Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 navh pr

Навчальна практика у розпалі

Весна з першими променями сонця кличе аграріїв у поле! Весняна робота на полях учбового господарства Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» для студентів – це найцікавіша та найвідповідальніша пора, час проведення навчальної практики. В учбовий процес коледжу введена навчальна практика з дисципліни «Експлуатація машин та обладнання», під час якої студенти закріплюють теоретичний матеріал і набувають навиків самостійного вирішення ряду виробничих питань.

На практиці студенти працюють на полях учбового господарства коледжу вивчають правила агрегатування зубової борони БЗСС-1.0 із зчіпкою С-11 та гусеничним трактором Т-150. У тісному спілкуванні з викладачами коледжу, молоді люди набувають необхідних знань та знайомляться зі всіма тонкощами майбутньої професії. Крім основ агрегатування причіпної техніки в польових умовах, студенти вивчають також способи руху машинно-тракторного агрегату, методику розбиття поля на загінки з паралельним практичним вдосконаленням навичок водіння при здобутті професії тракториста-машиніста, яку вони отримують під керівництвом завідувача навчально-виробничих практик Олександром Вельганюком та майстрів виробничого навчання Сергія Солов’я і Дмитра Работинського.

Належна практична підготовка майбутніх фахівців під керівництвом досвідчених науково-педагогічних працівників коледжу є основою для подальшої затребуваності наших випускників на ринку праці! Спостерігаючи як вміло студенти демонструють набуті знання та вміння на полях учбового господарства коледжу, ми переконані – успішне майбутнє України в надійних руках!

Щиро пишаємося здобутками наших студентів, для яких майбутня професія є справжнім покликанням серця, натхненним станом душі!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}