Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sotnya

Вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні

ds2

Наша країна знову вшановує Героїв Небесної сотні. По всій країні, та на майданах запалюють свічки, несуть квіти, вшановують пам’ять загиблих.

Усі герої Небесної сотні були простими людьми. – не депутатами, не політиками, не начальниками. У вирішальний час вони не змогли байдуже сидіти біля телевізора і просто дивитися на те, що коїться на вулицях столиці.

Вони не думали, що можуть загинути, вони лише знали, що так як є – так далі бути в Україні бути не може. Найстрашнішими і найважчими стали події 20 лютого в «Чорний четвер». Мітинг під радою перейшов у запеклі сутички між протестувальниками і міліцією.

Гідність, відданість та патріотизм сьогодні засяяли новими гранями, стали своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття. Тут потрібно згадати і Т.Г. Шевченка, який ніколи не був прибічником ворожнечі між слов’янськими народами.

Я почула, як плаче держава,

Що синів її в землю ховають.

Ви не вмерли!

В вас вічність і слава,

Бо Герої, як ви не вмирають!

В Ладижинському коледжі Вінницького НАУ 20 лютого 2018 року було відкрито меморіальну дошку випускникові Ладижинського коледжу Віталію Химичу, який загинув 17 лютого 2015 року у боях під Дебальцево.

Народний депутат України Микола Кучер відреагував на звернення колективу коледжу та спільно з ГО "Соціальний центр МХП" допоміг з виготовленням та встановленням меморіальної дошки у навчальному закладі.

Прийшли вшанувати пам'ять загиблого сім’я, побратими, викладачі та студенти. Вічна пам'ять героям!!!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}