Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Nebesnasotna

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Минає 5 років від трагічних подій на Майдані, коли Схід потерпає від зброї нашого сусіда, списки Небесної сотні, на жаль, поповнюються. Рахунок іде не на сотні, а на тисячі – тисячі загинули, зникли безвісти, знаходяться в полоні. Тому, молімось, щоб закінчилася неоголошена війна, кровопролиття наших людей.

Nebesnasotna4

19 лютого 2019 р. в Ладижинському коледжі студенти зібрались, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду, гідність і віддали своє життя за Україну. Це люди, які покинули все заради того, щоб їхні нащадки жили в мирі та спокої. Вони заслужили своє звання «Небесної сотні» ціною власної душі , ціною сліз матері та дружини. Тому хотілось би просто подякувати їм за все. Нехай сьогодні їх немає в живих, проте сподіватимемось, що вони бачать це все, і знають що їх подвиги вшановують і пам’ятають.

Завдяки студентам групи І – 11 виховна година була насичена неймовірним духом патріотизму, сповнена любов’ю до рідної землі, до людей і всього живого, що оточує нас.

Nebesnasotna3

Присутні перейнялися тими трагічними подіями, що демонструвалися на екрані. Загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання, тих героїв, які під час Революції Гідності та під час подій на Сході країни віддали своє життя за свободу та європейський вибір своєї країни.

Nebesnasotna1

На завершення заходу учасники виконали пісню «Герої не вмирають».

Nebesnasotna2

Всі ми віримо, що Небесна сотня стоїть перед Божим Престолом і буде повіки опікуватися долею України. Кожному потрібно пам’ятати про них: хто вони були і за що боролись, у що вірили, задля чого померли.

Організатори заходу: Тетяна Самсонюк

Тетяна Волошина

Тетяна Тихонова

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}