Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Netr 2

Нетрадиційне заняття

Нетрадиційні заняття є доброю традицією для викладачів гуманітарних дисциплін Ладижинського коледжу ВНАУ. 30 вересня 2019 р. викладачами Асауленко Л.М. та Кушнір Н.А. було проведено бінарне заняття для студентів перших курсів – співпраця двох навчальних груп: Б-11 та М-13. Відкрите заняття поєднало дві навчальні дисципліни: «Українська мова» та «Українська література».

Netr 1

Викладачі органічно поєднали засвоєння мовної орфограми «Вживання апострофа та м’якого знака» з ідейно-тематичним аналізом соціально-психологічного роману Панаса Мирного та Івана Білика «Хіба ревуть воли, як ясла повні?».

Netr 3

Перехресна бесіда, розповідь, соціальне дослідження, робота з художнім текстом, вправи, презентація, інсценування, словникова робота, метод «Мікрофон», сенкан сприяли формуванню комунікативних навичок студентів, забезпечували якісну підготовку до ЗНО. Було відмічено високу активність студентів, якісну роботу з мовними тестами, змістовну пошукову роботу студентів- літературознавців, мовознавців та дослідників.

Netr 4

Професійна підготовка викладачів, використання інтерактивних технологій сприяли формуванню в студентів загальнолюдських цінностей, активної життєвої позиції.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}