Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
19ns9

Вчимося діяти у надзвичайній ситуації

У разі раптового виникнення пожежі вкрай важлива правильна організація безпечної евакуації людей з будівель, щоб уникнути стовпотворіння в приміщеннях. У зв'язку з цим, на підприємства, установи і організації покладається обов'язок заздалегідь підготувати і впровадити комплекс заходів, спрямованих на забезпечення пожежної безпеки.

В рамках місячника Цивільного захисту 17 жовтня 2019 року в Ладижинському коледжі ВНАУ працівниками Ладижинського міського сектору Головного управління ДСНС України у Вінницькій області відбулося навчання студентів та працівників коледжу правилам поведінки під час надзвичайної ситуації.

19ns6

19ns7

19ns1

Працівники ДСНС ознайомили присутніх з порядком дій при виникненні надзвичайних ситуацій різного характеру, нагадали основні правила безпечної поведінки та продемонстрували різні види вогнегасників, і як ними користуватись. Кожен охочий мав змогу власноруч ліквідувати умовну пожежу.

19ns8

Присутні могли оглянути пожежно-рятувальну техніку та бойове спорядження, у якому працівникам Служби порятунку доводиться долати вогонь.

19ns3

19ns2

19ns4

Профілактичні заходи такого плану допомагають навчити молодь діяти в екстрених ситуаціях, адже в момент ймовірної небезпеки це дозволить зберегти своє життя та надати допомогу тому, хто її потребуватиме.

19ns5

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}