Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pid20

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів 2 курсів закладів вищої освіти Вінницької області

Наша мова багатогранна та унікальна. Її мелодійність, колоритне забарвлення та співзвучність зачаровує, об’єднує наш великий український народ в одне ціле. Знання української мови, навички правильного правопису та правильність побудови речень є одною із основ вивчення української мови як навчальної дисципліни. З метою виявлення талановитої та обдарованої студентської молоді проводяться різноманітні конкурси та олімпіади з української мови.

20 лютого 2020 року Вінницький технічний коледж радо зустрічав учасників ІІ (обласного) етапу Х Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів 2 курсів закладів вищої освіти Вінницької області, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста.

Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету представляли студенти економічного відділення, групи Б-21 Підопригора Марія та Денисюк Тамара. Кожна студентка показала досить високий рівень знань з мовних орфограм та пунктограм, увійшовши в десятку кращих.

Викладач гуманітарних дисциплін коледжу Асауленко Любов Миколаївна, яка готувала студенток, була членом організаційного комітету Олімпіади.

Бажаємо нових звершень!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}