Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Omo fiz1

Обласне методичне об'єднання викладачів фізики коледжів і технікумів Вінницької області

19 травня 2021 року 53 слухачі взяли участь у ОМО викладачів фізики коледжів і технікумів Вінницької області, яке проводилося на базі ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

Із привітальним словом виступив директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» Цуркан Олег Васильович, який побажав учасникам ОМО плідної роботи.

Із вступним словом виступила методист Ради директорів коледжів і технікумів Вінницької області Моторна Леся Володимирівна, яка наголосила на важливості для процесу атестації активної участі викладачів у методичних заходах, конференціях, поширенні власного педагогічного досвіду.

Omo fiz2

Голова ОМО викладачів фізики Поліщук Микола Іванович зробив коротку анотацію актуальності теми програми семінару «Організація проведення лабораторних та практичних робіт в умовах дистанційного навчання». Викладачі ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» Замкова Леся Сергіївна та Саволюк Павло Петрович виступили із доповіддю «Досвід проведення демонстраційного експерименту та лабораторних і практичних занять в умовах сьогодення».

Викладачі Вінницького технічного коледжу Поліщук Микола Іванович і Грабенко Олексій Анатолійович поділились досвідом використання комп’ютерних симуляцій для проведення лабораторних робіт з фізики.

Викладач Вінницького медичного коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного Яковишена Людмила Олексіївна представила власний досвід роботи у доповіді «Практичні та лабораторні заняття з фізики в умовах дистанційного навчання».

Omo fiz3

Викладач КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» Слободянюк Ірина Юріївна розповіла про використання інтерактивних симуляцій для проведення демонстраційних експериментів та лабораторних робіт в умовах дистанційного навчання.

По завершенню доповідей учасники методоб’єднання взяли участь у обговоренні підсумків семінару та плануванні роботи на наступний рік.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}