Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Omo fiz1

Oбласне методичне об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти Вінницької області

12 жовтня на базі ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» відбулось обласне методичне об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти Вінницької області. З вітальним словом до учасників методичного об'єднання звернувся директор коледжу Олег Цуркан, який поділився досягненнями і спортивними здобутками коледжу.

Леся Моторна – методист Ради директорів закладів ФПО – акцентувала увагу на навчально-методичній роботі, проблемах, над якими працюють викладачі фізичного виховання, запропонувала ділитися своїми напрацюваннями з колегами з метою обміну досвідом.

Omo fizk2

Керівник фізичного виховання коледжу Микола Ковальчук продемонстрував відеозапис відкритого фізкультурно-спортивного заходу «Козацькі забави», приуроченого Дню захисника України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Він також презентував досвід роботи з організації та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в коледжі та акцентував увагу на важливості її значення у вихованні студентської молоді. З навчально-методичною документацією спортивної роботи, спортивною базою коледжу ознайомив учасників викладач фізичного виховання ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» Павло Рябокінь.

Про застосування сучасних інноваційно-інформаційних технологій на заняттях фізичного виховання в Іллінецькому державному аграрному коледжі доповів Володимир Щерба Віт. Володимир Захараш, викладач фізичного виховання ВСП «Немирівський фаховий коледж будівництва, економіки та дизайну ВНАУ» виступив з доповіддю «Інноваційні форми, методи і технології навчання». Своїм досвідом проведення занять з фізичної культури в умовах дистанційного навчання поділився Олександр Прокопенко, викладач фізичного виховання ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

За підсумками обговорення захід було відзначено як такий, що пройшов на високому організаційному і професійному рівні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}