Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Omo3

Обласне методичне об’єднання методистів коледжів і технікумів Вінницької області

5 червня 2018 року на базі Ладижинського коледжу ВНАУ відбулося обласне методичне об’єднання методистів коледжів і технікумів Вінницької області.

Методисти навчальних закладів на чолі з головою обласного методичного об’єднання Зоріною Юлею Валеріївною мали можливість обміну досвідом на тему «Удосконалення змісту, форм і методів навчання для формування професійної компетентності у викладачів та студентів».

Omo1

Згідно порядку денного, засідання розпочалося із зустрічі з адміністрацією коледжу, на якій заступник директора з навчальної роботи Капелюшна Інна Миколаївна розповіла гостям про новини у діяльності коледжу. Присутні ознайомились з навчальною базою та спеціальностями Ладижинського коледжу ВНАУ за допомогою відеоекскурсії.

Omo2

Директор Ладижинського міського центру зайнятості Колотило Марія Віталіївна розповіла про вимоги до професійної компетентності випускника на сучасному ринку праці. Вона висвітлила актуальність професійної підготовки у коледжах і назвала найзатребуваніші роботодавцями спеціальності.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Ладижинського коледжу ВНАУ Лобуренко Олена Василівна ознайомила гостей з питаннями професійної підготовки майбутніх фахівців аграрного профілю на засадах компетентнісного підходу у нашому коледжі.

У продовження цієї тематики Сандуляк Андрій Миколайович, завідувач навчально-виробничою практикою Ладижинського коледжу ВНАУ розповів гостям про такий етап формування професійних компетентностей студентів як практична підготовка.

Методист Вінницького транспортного коледжу Дмитрик Ольга Вікторівна представила доповідь на тему обласного методичного об’єднання у супроводі цікавої відеопрезентації коледжу.Замкова Леся Сергіївна розповіла як відбувається формування професійної компетентності викладачів Ладижинського коледжу ВНАУ у сучасних освітніх умовах.

Методист Брацлавського агроекономічного коледжу Стецюра Наталія Василівна ознайомила з етапами формування професійних компетентностей викладачів та студентів у своєму навчальному закладі.

Далі за планом для учасників методичного об’єднання було проведено екскурсію по коледжу, фрагмент майстер-класу із навчання студентів водінню трактора та вантажного автомобіля. Родзинкою демонстрації практичної підготовки стало проведення сучасної діагностики двигуна автомобіля студентами коледжу під керівництвом Слюсаренка Сергія Петровича за допомогою спеціального технічного та програмного додатку, який легко можна встановити на смартфон та діагностувати і коректувати його роботу.

Omo4

Omo5

На завершення зустрічі відбулося обговорення екскурсії, майстер-класу і демонстрації, а також планування роботи на наступний рік та підведення підсумків методичного об’єднання.

Гості заходу мали змогу побувати у міському дендропарку «Ладижинський гай», який вразив їх своїм різнобарв’ям.

Працівники методичного кабінету вдячні колегам та директору Ладижинського МЦЗ за плідну зустріч, а також адміністрації і всім колегам, які допомогли провести її на належному рівні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}