Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Oon1

ДЕЛЕГАЦІЯ ООН В ЛАДИЖИНСЬКОМУ КОЛЕДЖІ ВІНННИЦЬКОГО НАУ

26 квітня 2018 року в Ладижинському коледжі рамках робочого візиту відбулась зустріч з делегацією за участю представників Центру ресурсоефективного та чистого вииробництва та міжнародної організації по промисловому розвитку при ООН ЮНІДО. На заході були присутні представники громадськості.

Oon2

Головним питанням, яке обговорювалось під час зустрічей було питння про створення еко-індустріального парку в місті Ладижин та навколишиніх сільських громадах, що входять в ладижинський промисловий вузол (агломерацію). Головними задачами, які має вирішити еко-індустріальний парк в Ладижині, є: зменшення викидів підприємств, покращення екологічного стану, зменшення використання ресурсів, запуск механізмів циркулярної економіки, залучення інвестицій, створення робочих місць, сталий промисловий розвиток. Представники ЮНІДО відзначили величезний потенціал Ладижина, активність громадського сектору міста та готовність активно працювати над створенням еко-інустріального парку в Ладижині.

Oon3

Представниками від коледжу на зустрічі були: заступник директора з навчальної роботи Капелюшна І.М., викладачі Прокопенко Н.А., Нагачевська С.М., Величко Т.Г.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}