Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Oos1

«Можливості ОСС. Версія-перезавантаження»

Студентська Рада Вінниччини - консультативно-дорадчий орган при голові Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницькій обласній Раді, яка не має аналогів в Україні. До її складу входять близько 100 представників від вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації нашої області, серед яких і Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету.

У березні 2019 р. було проведено форум «Можливості ОСС. Версія-перезавантаження» в якому прийняв участь студент групи М-33 Олександр Плахтій.

Oos2

Протягом двох днів студенти дізнались про основну роль студентського самоврядування відповідно до Закону України «Про вищу освіту», було організовано зустріч з Головою Вінницької ОДА Валерієм Коровієм та депутатом, Головою постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою у Вінницькій ОДА Ларисою Білозір. Також студенти розглянули «Що таке академічна доброчесність» і розробили декілька проектів, які вже найближчим часом будуть реалізовуватись у Вінницькій області.

Oos3

На завершення студентам було вручено сертифікати про те, що вони пройшли курс навчання на Форумі «Можливості ОСС. Версія-перезавантаження».

Форум став першим кроком для просвіти студентства і допоможе реалізувати їхні практичні та творчі здібності уже найближчим часом.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}