Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
OX 23

Маємо чемпіонку світу серед студентів коледжу!

На початку травня студентка першого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» Ладижинського фахового коледжу ВНАУ Оксана Мельник стала чемпіонкою світу з бойових мистецтв. Перемогу дівчина здобула в онлайн чемпіонаті світу з бойових мистецтв серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Оксана виборола перше місце.

— Захід проходив в онлайн-форматі, — розповідає Оксана. — То ж виступи учасників знімали на відео. У програмі ми демонстрували виконання ударів та блоків для самозахисту. Зняті відео з виступами спортсменів відправили на розгляд суддівського журі, яке перебувало у США. Судді виставили оцінки та визначили переможців. Як призерка, я отримала диплом та медаль. Те, що я стала переможцем, для мене було приємною несподіванкою.

До війни ладижинські спортсмени виїжджали на змагання в інші країни — Болгарію, Австрію та Німеччину. Бойовими мистецтвами Оксана займається вже 6 років.

— Тренування з тхеквондо я споєдную з лікувальною фізкультурою, — говорить дівчина. — Це дуже корисно для здоров’я. В нашій групі тхеквондо займається 13 чоловік.

У коледжі Оксана навчається із захопленням. Серед улюблених предметів історія, зарубіжна література та географія. У вільний час дівчина дуже активна: допомагає мамі по дому, ходить на прогулянки з сестрою. Серед хобі Оксани — в’язання, кінний спорт, гончарство, бісероплетіння. До речі, Оксана зі своїми роботами з в’язання брали участь у міських виставках. Також дівчина відвідувала музичну школу, брала уроки фортепіано. Зараз Оксана більше уваги приділяє спорту. Тхеквондо їй дуже до вподоби.

Розповіла дівчина і про свою мрію:

— Перш за все мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна. Також хочу успішно завершити навчання у коледжі, а далі — вступити до Вінницького національного аграрного університету по обраній мною спеціальності. Жити та працювати хочу в Ладижині, адже рідне місто — найкраще.

Ми ж бажаємо Оксані успіхів і у навчанні, і у спорті, і в цілому у житті. Впевнені, що попереду в Оксани ще чимало нових досягнень, відкриттів та злетів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}