Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pdr22

Тиждень безпеки дорожнього руху

Для того, того, щоб виховувати грамотного, культурного, дисциплінованого, доброзичливого учасника дорожнього руху у Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ щорічно проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху.

У рамках заходів викладачами ПДР Віктором Безсмертним та Ігорем Паламарчуком була розглянута така актуальна тема, як «Правильне обладнання велосипеда». Ігор Васильович створював на макеті місцевості типові дорожньо-транспортні ситуації з велосипедистами, ці ситуації базувались на заборонах, які трапляються під час маневрування. Були наведені ситуації, які можуть зустрітися на дорогах нашого міста: де і кому можна рухатися на велосипедах. Згадали студенти і про дорожні знаки, які повинні знати велосипедисти.

Під керівництвом Віктора Безсмертного студентів чекала творча робота з обладнання велосипедів необхідним: звуковим сигналом та світлоповертачами необхідного кольору. Для цього кожному студентові було надано по модельці міні-велосипеда, а також фарби і стрази на вибір: можна було пофарбувати елементи велосипеда або наклеїти стрази необхідного кольору в залежності від місця нанесення на велосипеді. Завдяки творчій обстановці, час на занятті пройшов швидко.

Наприкінці заняття кожний студент отримав подарунок: міні-велосипед, який вони обладнали згідно Правил дорожнього руху (пункт 6.2 ПДР).

Тільки у співпраці ми зможемо вирішити основну проблему людства – збереження найціннішого скарбу – життя і здоров’я наших дітей!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}