Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedrr23

Засідання педагогічної ради коледжу

06 квітня у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулося засідання педагогічної ради, яке розпочалося з хвилини мовчання в пам'ять загиблих внаслідок російської агресії. На початку засідання директор коледжу Олег Цуркан традиційно вручив грамоти ювілярам.

Згідно порядку денного виступив заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк, який проаналізував проходження акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та поінформував про затвердження змін до «Положення про порядок формування рейтингу успішності студентів ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» для призначення академічних стипендій.

Відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Горобець виступив про затвердження правил прийому для здобувачів освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» та вищої освіти ступеня «Молодший бакалавр».

Завідувач навчально-методичного кабінету Наталія Кулик проаналізувала роботу навчально-методичного кабінету у 2022-2023 н.р. щодо удосконалення структури, форми і змісту методичної роботи з педагогічними працівниками.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}