Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr12.23

Засідання педагогічної ради

28 грудня у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулося засідання педагогічної ради.

Відкрив захід директор коледжу Олег Цуркан, який підвів підсумки плідної роботи колективу, традиційно вручив грамоти ювілярам і передав вітання членам педагогічної ради від імені президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура з прийдешніми новорічними святами.

Згідно порядку денного виступив заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк та заступник директора з виховної роботи Олена Мисько, які проаналізували успішність та відвідування занять студентами денної форми за І семестр 2022-2023 н.р. та окреслили основні завдання навчально-виховної роботи у ІІ семестрі 2022-2023 н.р.

Відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Горобець представив до розгляду проєкт порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти у 2023 р.

Керівник фізичного виховання Людмила Шурубей прозвітувала про стан фізичного виховання та спорту у коледжі.

Про стан профорієнтаційної роботи у 2022-2023 навчальному році проінформувала фахівець з профорієнтаційної роботи Мар’яна Халамендик.

Голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Світлана Качанюк представила презентацію і поділилася з присутніми враженнями про подорож до Барселони (Іспанія), яка стала приємним подарунком президента Григорія Калетніка і ректора Віктора Мазура з нагоди 40-річчя Вінницького національного аграрного університету кращим працівникам і студентам коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}