Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
P s 22

Засідання педагогічної ради коледжу

31 серпня у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулося засідання педагогічної ради коледжу.

Засідання розпочалося з вшанування хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації. Директор коледжу Олег Цуркан привітав присутніх з прийдешнім Днем знань від імені керівництва Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура і окреслив завдання, які чекають на колектив у новому навчальному році. З нагоди свята 1 Вересня грамотами були нагороджені працівники, які проявили сумлінне ставлення до роботи. Не залишили без уваги і ювілярів.

Згідно порядку денного виступила завідувач навчально-методичного кабінету Тетяна Вдовичак, яка представила план навчально-методичної роботи науково-педагогічного колективу на 2022-2023 н.р.

Про стан профорієнтаційної роботи у 2022-2023 н.р. виступила фахівець з профорієнтаційної роботи Мар’яна Халамендик.

Медична сестра Марія Черниченко надала рекомендації щодо профілактичних заходів попередження захворюваності учасників навчально-виховного процесу в 2022-2023 н.р.

Про стан готовності навчального закладу до вирішення завдань цивільного захисту в умовах воєнного стану, алгоритм дій учасників освітнього процесу за сигналом «Повітряна тривога» проінформувала начальник штабу цивільної оборони Олена Червончук.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}