Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr6

Відбулося засідання педагогічної ради коледжу

31 серпня 2018 року в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулося засідання педагогічної ради коледжу. Відкрив засідання та привітав з початком нового навчального року директор коледжу Олег Цуркан.

Розпочалося засідання ради з символічного відзначення працівників коледжу, які плідно працювали та сумлінно виконували свої обов’язки під час роботи приймальної комісії.

Pedr4

Нові молоді педагогічні кадри поповнили дружню родину Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету. Директор коледжу представив педагогічному колективу працівників, які цього року обійняли посади викладачів, лаборантів, вихователів.

Про підсумки роботи приймальної комісії коледжу 2018 р., завдання та перспективи профорієнтаційної роботи на 2018 – 2019 н. р. доповів відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Пелешок.

Pedr5

Щодо плану навчально-виховної роботи в коледжі була присвячена доповідь заступника директора з навчальної роботи – Інни Капелюшної та заступника директора з виховної роботи – Олени Мисько.

Pedr3

Стан готовності матеріально-технічної бази коледжу до нового навчального року – актуальне з основних питань сьогодення нашого навчального закладу. З інформацією про поточні ремонтні роботи виступила заступник директора з адміністративно-господарської роботи Леся Гунт, яка довела до відома присутніх розмір затрачених коштів та об’єм виконаних робіт.

Pedr2

Завідувач навчально-методичним кабінетом Леся Замкова виступила з розповіддю про методичну роботу, яка планується провестися у коледжі протягом нового навчального року.

На завершення педагогічної ради викладачі коледжу Леся Замкова та Наталія Ковальчук підготували змістовну доповідь з відеопрезентацією про поїздку до Франції студентів Ладижинського коледжу за програмою обміну досвідом у приватному французькому ліцеї Рессен муніципалітет Нанда (фр. Nandax), у регіоні Рона-Альпи, департамент Луара з 10 по 22 липня 2018 року.

Pedr1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}