Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Per pos

На полях учбового господарства ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» продовжує кипіти весняна робота

Весна – пора роботи на землі, тому на полях учбового господарства ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» продовжує кипіти весняна робота. 12 травня у ґрунт було внесено мінеральні добрива власною сільськогосподарською технікою – трактором МТЗ-82 з розкидачем мінеральних добрив МВД-900.

В робочий процес було включено студентів коледжу, які на практиці мають можливість закріпити свої знання. Адже на заняттях студенти спеціальності 208 Агроінженерія вивчають сільськогосподарську техніку, в її конструкції поєднані досягнення багатьох наук — теплотехніки, гідравліки, механіки, електроніки, конструювання, технології машинобудування, а також наук, пов’язаних з експлуатацією тракторів. Майбутній технік-механік повинен знати будову та правила експлуатації тракторів і сільськогосподарських машин, ознаки основних несправностей і способи їх усунення, а також особливості та почерговість кожного етапу роботи у полі.

Спостерігаючи як вміло студенти демонструють набуті знання та вміння, ми переконані, що наші студенти досягнуть успіху на аграрній ниві України.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}