Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
9travn

Перемоги радісної день

В дні травневі, мріями багаті,

Коли щастя хлюпає з пісень,

Ми щороку зустрічаєм свято -

Перемоги радісної день.

9 травня Україна відзначає велике свято – День Перемоги. Цього дня традиційно зустрічаються фронтовики, покладаються вінки до пам'ятників військової доблесті та гримить святковий салют.

До Дня пам’яті та примирення i 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Ладижині відбулись традиційні урочистості.

Працівники та студенти коледжу разом із іншими жителями міста відвідали урочистий мітинг у Парку Слави та взяли участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу загиблих воїнів.

9travn%203

9travn%204

На центральній площі парку відбулась концертна програма «Перемога в серці кожного живе», за участі творчих колективів м. Ладижина. Від Ладижинського коледжу ВНАУ вокальний та хореографічний колективи демонстрували свої мистецькі здобутки.

9travn%201

Не обійшлося без заходів і в самому коледжі. Зокрема, було проведено ряд тематичних виховних годин, а працівники бібліотеки підготували змістовну книжкову виставку, приурочену Дню Перемоги.

9travn%202

9 травня - День Перемоги - свято і світле, і сумне одночасно. З одного боку, наша армія здобула перемогу, звільнила нашу країну. Але все це дуже дорогою ціною - мільйонів життів, річок сліз і безліччю покалічених доль. Подякувати ветеранам - живим і померлим - за їхній подвиг у День Перемоги - найменше, що ми можемо зробити.

Мирного неба над головою! З перемогою і теплою весною!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}