Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pid 23 2

Стартував другий етап підготовчих курсів 2023-2024 н.р.

Одним з вагомих факторів при вступі до коледжу є підготовчі курси, які успішно функціонують у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету. Щороку охочих відвідувати підготовчі курси стає все більше, адже це неабиякий шанс підготуватися до вступних випробувань та НМТ, адаптуватися до навчання у коледжі.

Абітурієнти, які уже визначились із своїм вибором і бажають навчатися у коледжі скористалися можливістю, і від сьогодні проходять підготовчі курси з дисциплін, які входять до програми індивідуальної усної співбесіди – «Українська мова» та «Математика». Після закінчення курсів кожен слухач отримає сертифікат, який надає перевагу при вступі, адже це додаткові 5 балів до загального рейтингу.

В перервах між заняттями для слухачів організовуються екскурсії коледжем, презентації спеціальностей, цікаві тренінги, які дають можливість стати частиною студентської родини коледжу ще до вступу.

Підготовчі курси-це перший крок до успішно зданих вступних випробувань, саме тому бажаємо абітурієнтам зробити правильний вибір та пов’язати своє майбутнє із Ладижинським фаховим коледжем Вінницького національного аграрного університету, а тим хто уже визначився вдалого старту, ентузіазму і успішного проходження вступних випробувань!

Детальніше про хід підготовчих курсів та вступної кампанії можна дізнатися за телефоном 097-668-3-668.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}