Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Maz0103

Підтримка Вінницького національного аграрного університету

Керівництво Вінницького національного аграрного університету завжди з відповідальністю і турботою відноситься до коледжів, які входять до структури університету, особлива підтримка відчувається під час введення воєнного стану в Україні.

1 березня президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Каленік та ректор Віктор Мазур прибули до відокремлених структурних підрозділів Вінницького національного аграрного університету – коледжів з метою зустрічі з адміністрацією та трудовими колективами. Вирішувалися питання допомоги військовим та територіальній обороні.

Така ж зустріч відбулася у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету». Директор коледжу Олег Цуркан показав стан підготовленості гуртожитків для поселення та провів у укриття, які розташовані у підвальних приміщеннях.

Керівництво університету схвалило проведену роботу та подякувало працівникам, студентам, батькам, випускникам та всім небайдужим, які допомагають нашим військовим у такий нелегкий для всіх час. Коледж згуртувався і розгорнув у одному із корпусів волонтерський пункт, де плетуть маскувальні сітки, шиють балаклави і рукавиці, сортують одяг, продукти і засоби особистої гігієни, виготовляють захисні «їжаки» для блокпостів.

0103maz1

Григорій Калетнік особисто закупив і передав військовим пального на суму 200 тис. грн., 8 вантажних та 1 легковий автомобіль, організував виготовлення м’ясних та круп’яних виробів для потреб ЗСУ та територіальної оборони.

Адміністрація ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» дякує керівництву університету за постійну підтримку коледжу та надану допомогу військовим. Україна переможе! Слава Україні!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}