Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
20pidv

Підвищення кваліфікації як вимога сьогодення

Ефективність праці педагога багато в чому залежить як від рівня підготовки, так і від періодичного підвищення його кваліфікації. Щоб навчити інших, необхідно вдвічі більше вчитися самому. Тільки так можливо добитися успіху.

Кожен педагог завжди шукає можливості отримати нові знання та новий досвід. В 2020 році викладачі Ладижинського коледжу Вінницького НАУ мали можливість підвищити свій фаховий рівень на кафедрах Вінницького національного агарного університету.

За підтримки президента університету Григорія Калетніка, ректора Віктора Мазура та за ініціативи проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Ірини Гунько були організовані курси з підвищення кваліфікації викладачів відокремлених структурних підрозділів університету. Директор коледжу Олег Цуркан підтримав бажання педагогічних працівників і 29 викладачів Ладижинського коледжу ВНАУ мали можливість отримати методичні матеріали, поспілкуватися з керівництвом та викладачами університету, та отримати високі результати, як того вимагає сучасна освіта.

Вперше такі курси були проведені дистанційно. Звіт кожного слухача відбувався перед комісією в режимі он-лайн. Відповідно до плану підвищення були підготовлені презентації з науково-методичним підходом до фаху та дисциплін викладачів. Доповіді стосувались актуальних питань з використання онлайн-платформ, які забезпечують дистанційний зв'язок викладача із студентами, правильної подачі матеріалу, впровадженню новітніх технологій в освіті та узагальненню педагогічного досвіду.

Під час захисту педагоги усіх відокремлених структурних підрозділів університету мали можливість обмінятися досвідом в опануванні нових реалій дистанційної освіти.

Наші викладачі протягом семестру проходять підвищення кваліфікації на різних ресурсах, які є в загальному доступі мережі Інтернет, про що свідчать сертифікати педагогічних працівників коледжу.

Дякуємо усім за плідну роботу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}