Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pos 21 1

Удосконалюємо знання на практиці

Весна у розпалі, тому в Україні триває посівна кампанія. На полях учбового господарства ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» продовжує кипіти весняна робота, до якої активно залучаються студенти інженерно-агрономічного відділення. Цього разу майбутні аграрії спостерігали за технологією посіву соняшнику, водночас знайомлячись із сучасною сільськогосподарською технікою.

Робота виконувалася трактором John Deere 6195M із сівалкою Väderstad Tempo F 8. Студенти мали реальну можливість вивчити облаштування техніки, що стимулювало в них практичний інтерес до робочого процесу. Організовуючи роботу на полях учбового господарства, адміністрація ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» сприяє набуттю і удосконаленню студентами практичних навичок, пов’язаних з обслуговуванням сучасної сільськогосподарської техніки.

Під час практичних занять у реальних умовах у студентів формуються якості справжніх спеціалістів, які знадобляться їм у майбутньому. Упевнені, що підготовка, яку отримають студенти після завершення коледжу безперечно зробить їх конкурентноспроможними на ринку праці.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}