Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Posd22

Посівна у розпалі

Посівна у розпалі, тому на полях учбового господарства ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» продовжується робота. Днями за участі студентів коледжу відбувся передпосівний обробіток землі. Майбутні аграрії мали можливість на практиці вивчити прийоми передпосівного обробітку грунту, агровимоги щодо їх виконання і навчитися розробляти систему обробітку грунту, спрямовану на забезпечення рослин сприятливими умовами для росту і розвитку, знищення бур'янів і захисту ґрунтів від ерозії та збереження і підвищення родючості грунту.

Передпосівний обробіток не рекомендовано робити дисковими агрегатами, адже в результаті їх роботи формується хвиляста поверхня насіннєвого ложе, що може викликати нерівномірність отримання сходів, тому працівники коледжу у своїй роботі використовують компактомат АГ-6 «Борекс» агрегатований з трактором Т-150. Знайомлячись з агрегатуванням причіпної техніки в польових умовах, студенти удосконалювали набуті знання з технічних дисциплін. Наявність власної сільськогосподарської техніки дає можливість проводити такі заняття у будь-який час.

Спостерігаючи як вміло студенти демонструють свої вміння на полях учбового господарства коледжу, ми переконані – успішне майбутнє України в надійних руках!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}