Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ag pr

Початок польових робіт на науково-дослідних ділянках коледжу

Практична підготовка фахівців із спеціальності 201 «Агрономія» є невід’ємною складовою навчального процесу, оскільки під час практики здобувачі освіти набувають уміння застосовувати знання, набуті в період теоретичного курсу навчання.

З початком сезону польових робіт на науково-дослідних ділянках Ладижинського фахового коледжу ВНАУ студенти ІІІ курсу спеціальності 201«Агрономія» провели закриття вологи, руйнування поверхневої кірки та глибоке розпушування міжрядь. А також оглянули сходи озимого часнику, цибулі, провели обрізку пошкодженого листя садової суниці. Виконали заплановані роботи та очистили ділянку насаджень ремонтантної малини. Парник для розсади є найпростішою конструкцією, що відповідає агротехніці тих рослин, розсаду яких ми збираємося вирощувати, тому студентами та викладачами коледжу було встановлено парник, в якому використали якісний субстрат для розсади та посіяли насіння овочевих культур.

Садити цибулю нескладно, але не всім вдається зібрати й зберегти високий урожай, тому треба знати секрети вирощування: коли краще садити, як підготувати її до посадки, як правильно обрати ділянку, інакше посадка цибулі не принесе очікуваних результатів. За тиждень до посадки цибулю перебрали, вибракували висохлі та гнилі цибулинки і приступили до посадки цибулі. З нетерпінням очікуємо врожаїв.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}