Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Prez2

Продовжуємо презентувати коледж!

У суботу, 17 березня для слухачів підготовчих курсів була проведена презентація навчально-спортивно-матеріальної бази коледжу. Провів її викладач Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Безсмертний Віктор Олексійович, який наочним прикладом показав тенісний корт, який будували викладачі, лаборанти і студенти коледжу. Тепер на корті можна займатися у будь-який час – вхід вільний!

Віктор Олексійович наголосив на тому, що студенти коледжу допомагали у створені підручника «Основи керування автомобілем»: було намальовано 200 малюнків. Цим підручником користується вся Україна. Також студенти зробили комп’ютерну верстку навчального посібника «Проїзд перехресть Ладижина», який використовується під час навчання водінню по дорогах м. Ладижин. Для теоретичних занять викладачами коледжу було розроблено «Робочий зошит-конспект з дисципліни Правила дорожнього руху», а студенти зробили його комп’ютерну верстку. Безсмертний В.О. розповів присутнім про те, що студентів нового набору чекатимуть розробка та втілення нових ідей, а ще маса вражень від створення проектів!

Під час проведення Презентації слухачам підготовчих курсів викладачем були поставлені питання за правильні відповіді на які вони отримали призи, у виготовлені яких взяли участь студенти коледжу.

Повну програму Презентації абітурієнти зможуть побачити у суботу, 24 березня, а також взяти участь у таких конкурсах, як АВТОДРИФТ і ФІГУРНЕ ВОДІННЯ ВЕЛОСИПЕДА!

Prez

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}