Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ekonom%20%281%29

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕКОНОМІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ

4 березня 2018 року для слухачів курсів української мови та математики викладачами економічних дисциплін було проведено профорієнтаційний захід «Презентація економічного відділення». Куратором заходу виступила голова циклової комісії економічних дисциплін Гайдучик Галина Михайлівна, яка також організувала виставку стінгазет та профорієнтаційних і навчальних матеріалів. Відеопрезентацію економічного відділення підготувала викладач дисципліни «Управління інформаційними ресурсами» Замкова Леся Сергіївна.

Ekonom%20%282%29

Ekonom%20%283%29

Заступник директора з навчальної роботи, викладач фінансового обліку Капелюшна Інна Миколаївна презентувала підготовлені відеоматеріали.

Варто відмітити, що слухачам особливо сподобався гумористичний відеоролик, який створила студентка економічного відділення групи Б-31 Макар Світлана про свою спеціальність «Облік та оподаткування».

По завершенню занять відбулося неформальне спілкування викладача курсу математики Замкової Л.С. зі слухачами, під час якого викладач надала їм консультативну допомогу щодо роботи у навчальній групі соціальної мережі фейсбук «Курси математики у Ладижинському коледжі».

Як виявилося під час консультації, більшість слухачів курсів планують вступати до Ладижинського коледжу, але остаточно не визначилися із вибором перспективної спеціальності.

Отже, подібні заходи є корисними та інформативними для майбутніх абітурієнтів і, сподіваємося, стануть в пригоді у питанні вибору спеціальності.

Зокрема, 24 березня 2018 року о 10 год. відбудеться День відкритих дверей, де абітурієнти та їхні батьки зможуть ознайомитися із потужною матеріально-технічною базою коледжу та взяти участь у майстер-класах по відділеннях.

Викладачі економічного відділення вдячні за методичний супровід заходу завідувачу навчально-методичним кабінетом Лобуренко Олені Василівні, організаційний супровід - заступнику директора з виховної роботи Мисько Олені Олександрівні та технічний супровід - керівнику гуртка Стецюку Андрію Петровичу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}