Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ztd3

Конкурс на кращого знавця загально-технічних дисциплін

30 травня 2018 року в рамках Тижня циклової комісії природничо-наукових дисциплін був проведений конкурс на кращого знавця загально-технічних дисциплін. В конкурсі прийняли участь команди груп другого курсу з спеціальностей «Механізація сільського господарства» та «Електрифікація і автоматизація сільського господарства». Конкурс включав 10 етапів, впродовж яких журі визначало найсильнішу команду.

Ztd1

В склад журі був запрошений колишній викладач креслення Петро Сайчук та під його головуванням Іван Дідик, Ірина Стаднійчук, Валентин Поберезький і Дмитро Присяжнюк. Члени журі намагалися справедливо оцінювати роботу команд. Студенти розв’язували предметні задачі, відповідали на запитання, розгадували ребуси та кросворди. Групи підготували газети та технічні вироби, які були представлені на виставці.

Ztd2

Цікавим етапом став конкурс «Ребуси», де команди повинні були швидко розгадати предметні слова. Конкурс став визначальним для команд. І в результаті команда групи М-21 з капітаном Бондаренко М. виборола почесне І місце. На ІІ місці група М-23, капітан Плахтій О. і ІІІ місце група Е-22, капітан Лисий А.

Такі заходи стали в коледжі доброю традицією. Конкурси згуртовують групи, виховують почуття взаємодопомоги, заохочують студентів вивчати краще дисципліни і бачити між ними певний зв'язок.

Підготували та провели цей конкурс Іван Дідик, Микола Духно, Дмитро Присяжнюк, Ірина Стаднійчук, Наталія Прокопенко, Валентин Поберезький, Дмитро Павловський, під керівництвом голови циклової комісії Сергія Тишка. Викладач коледжу Прокопенко Н.А.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}