Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ori

Профорієнтація у Тульчинському районі

14 та 19 березня викладачі коледжу Подолян Василь Юхимович та Замкова Леся Сергіївна провели агітаційні бесіди з учнями 9-х та 11-х класів у шести школах Тульчинського району. Зокрема, у школах Кирнасівки, Білоусівки, Журавлівки, Богданівки, Ганнополя.

Учні уважно слухали про перспективи випускників Ладижинського коледжу ВНАУ. Найактивніше цікавилися технічними спеціальностями, розміром та умовами отримання стипендії, умовами проживання у гуртожитку, закордонною практикою.

Майже всі учні написали на відривних талонах свої координати з метою отримання смс-розсилки про новини, курси та інші послуги, які надає Ладижинський коледж.

Леся Сергіївна розповіла про можливість віртуальної екскурсії на сайті коледжу та доцільність відслідковування новин, умов вступу, тощо.

Приємно відмітити, що учні та керівництво і працівники шкіл проявили по відношенню до нас свої найкращі якості – доброзичливість, життєрадісність, ввічливість.

Викладачі запросили відвідати коледж на День відкритих дверей 24 березня, побажали учням успіхів, розклеїли на дошках оголошень інформаційні матеріали.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}