Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Psyholog

Мотивуємо студентів іти до мети!

Мотивувати студентів до навчання-це один із пріоритетних напрямків роботи викладача, психолога та працівника кожного навчального закладу.

20 листопада 2018 року практичним психологом Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету Рябою Тамарою в групі Е-22, куратор Світлана Нагачевська було проведено тренінг: «Мотивуємо студентів іти до мети», який був спрямований на підвищення рівня сформованості мотиваційної сфери до навчальної діяльності.

Розпочався тренінг із привітання присутніх використовуючи дотики руками, колінами, плечами і характеристикою позитивних рис того хто сидить поруч.

Вправа «Святковий салют» полягала у тому, що учасникам пропонувалось на стікерах кількома словами написати свої очікування від тренінгу та наклеїти їх на плакат із зображенням салюту, при цьому озвучуючи свої думки.

Psyholog2

Експеримент "Влучити в десятку" розкрив потенціал кожного учасника до нестандартного вирішення ситуаційної задачі: влучити паперовою кулькою в ціль.

Родзинкою тренінгу стало створення колажу – «впевненні кроки до цілі», який полягав у тому, що трьом командам потрібно було створити колаж із візуалізації ідей. Кожен із присутніх міг проявити свою креативність, творчість та амбіційність.

Psyholog3

На завершення кожен учасник написав собі лист до себе майбутнього. Учасники коротко описали, які вони зараз, чим займаються, що їх цікавить і якими вони бачать себе через 5 років. Листи були заклеїними та передані на зберігання куратору.

Psyholog4

Кожен із нас повинен працювати на результат, над собою, досягати цілей, переживати переламні моменти життя та направляти свій потенціал та амбіції на все нові і нові звершення.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}