Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pt bd2

Випускники спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у стінах альма-матер

Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ пропонує своїм студентам безліч можливостей для розвитку і професійного зростання. Навчаючись в коледжі студентська молодь опановує нові, престижні, затребувані спеціальності. Щорічно сотні молодих фахівців покидають стіни рідної альма-матер і впевнено крокують до нових горизонтів професійної майстерності.

Pt bd1

Один з перспективних напрямків – спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». В коледжі готують справжніх професіоналів, які розуміються на організаційно-господарській діяльності в різних сферах народного господарства. Майбутнім підприємцям дають хорошу базу знань в торгівельній сфері, вчать бути гнучкими, швидко адаптуватися до змін, легко знаходити спільну мову з покупцями та постачальниками. Випускники спеціальності конкурентоспроможні у багатьох сферах – від матеріального виробництва до сфери послуг, від приватного бізнесу до роботи в крупних корпораціях. Завдяки досконалій освітньо-професійній програмі, яка відповідає всім вимогам сучасності, вони вільно володіють інформаційними технологіями та легко знаходять робоче місце із заробітною платою, яка їх задовольняє.

Студенти спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» дуже старанні, гарно навчаються та активно тягнуться до здобування глибоких професійних знань. Вони впевнено роблять перші кроки у майбутню професію, швидко працевлаштовуються та легко входять у робочий графік. По закінченні коледжу випускники формують коло висококваліфікованих фахівців та успішних підприємців. Багато колишніх студентів коледжу знову повертаються до рідної альма-матер, але вже в якості працівників для працевлаштування і побудови професійної кар’єри.

Вельми вдячні випускники науково-педагогічному колективу за отримані знання та досвід, які послужили для них міцною основою особистого і професійного зростання. Для багатьох навчання в коледжі стало відправною точкою у майбутній кар’єрі, суттєвим поштовхом до вибору життєвого шляху.

Не зупиняючись на досягнутому, більшість випускників спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» приймають рішення продовжувати навчання на заочному відділенні Вінницького національного аграрного університету. Випускники щасливі що, свого часу, обрали саме Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ і завжди радять своїм друзям та знайомим вступати саме сюди. Адже, знання отримані в коледжі стануть запорукою успіху на протязі всього Вашого життя!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}