Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Rek 1403

Робочий візит ректора Вінницького національного аграрного університету

Вінницький національний аграрний університет постійно підтримує і координує діяльність коледжів, які входять до його структурних підрозділів.

14 березня із робочим візитом до Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» завітав ректор університету Віктор Мазур.

Директор коледжу Олег Цуркан радо зустрів ректора та провів територією коледжу, де ознайомив з підготовленістю найпростіших укриттів і умовами проживання тимчасово переселених мешканців гуртожитків. Віктор Анатолійович особисто поспілкувався з ними та отримав схвальні відгуки щодо гостинної зустрічі та наданої допомоги у такі важкі часи.

Пройшлися і автопарком, де організовано місця для стоянки автомобілів переселенців, який знаходиться під постійною охороною. Не обійшли увагою і навчально-виробничі майстерні, де ректор ознайомився із волонтерською діяльністю, якою активно займаються працівники коледжу. Директор коледжу доповів і про підготовку до посівної, адже робота на полі повинна продовжуватися заради підтримки економічного стану в Україні.

Ректор проконтролював діяльність всіх служб коледжу, а також відвідав реорганізований Верхівський фаховий коледж, який наразі об’єднаний з ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», де проводиться підготовка до поселення тимчасово переселених осіб.

Перебуваючи у коледжі Віктор Мазур разом із адміністрацією навчального закладу приєдналися до зустрічі онлайн з керівництвом та науково-педагогічними працівниками Вінницького національного аграрного університету на чолі з президентом Григорієм Калетніком. Під час зустрічі ректор доповів про роботу Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» та відзначив, що викладачі відповідально віднеслися до дистанційної форми навчання і мають достатньо укомплектовані навчально-методичні комплекси. 85 % студентів коледжу активно виходять на зв'язок із кураторами груп та викладачами.

Приємно, що керівництво Вінницького національного аграрного університету підтримує постійний зв'язок з адміністрацією ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» та надає підтримку у воєнний час, адже це вселяє велику надію на щасливе майбутнє.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}