Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Rezume

Вдале резюме – шлях до реалізації на ринку праці

Залишилось всього декілька місяців до того, коли студенти Ладижинського коледжу ВНАУ підуть у «вільне життя». Вони стоять на роздоріжжі і від їх вибору залежить подальша доля. Сучасність диктує свої умови, тому дуже важливо обрати правильний шлях до успіху в майбутньому.

В питаннях працевлаштування студенти знайомляться, вивчаючи дисципліну «Профорієнтація випускників». Саме тут вони отримують перші знання як в законодавчій базі так і в практичних навиках.

Тому 12 лютого 2019 року у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ було проведено відкрите заняття для студентів 4-го курсу факультету «Електрифікації та автоматизації с.г.». На заняття-зустріч були запрошені представники Центру зайнятості м. Ладижин, щоб з’ясувати всі особливості роботи даної структури і важливість отримання консультацій та допомоги від працівників служби.

Україна стоїть на порозі великих реформ, тому дуже важливо мати інформацію із різних джерел щодо правил працевлаштування населення. Центр зайнятості є першим інформаційним джерелом. Студенти повинні знати про послуги і можливості, які надає Центр зайнятості України.

Rezume2

Представники ПАТ ДТЕК Ладижинської ТЕС прийшли з пропозицією для наших студентів і розповіли про умови працевлаштування в компанію та переваги роботи у великому колективі.

Після виступу гостей студенти задавали багато запитань. Цікавою стала пропозиція до створення відео резюме, адже в Україні створюється єдина база, де роботодавці будуть мати можливість запросити на роботу людину після його перегляду. Тому під час зустрічі, паралельно, всі бажаючі студенти мали можливість записати своє відео резюме. Такий досвід дає можливість розмістити інформацію про себе на Інтернет-площадках по працевлаштуванню.

Студенти обговорювали отриману інформацію та задавали багато запитань. Питання стосувались вакансій по працевлаштуванню, пільг для людей без досвіду роботи, оплату праці на першій роботі, виплатам по безробіттю та умовах їх отримання. Диспут проходив жваво, студенти дійсно мають багато запитань і видно, що така зустріч не даремна.

Rezume3

Дякуємо представникам Центру зайнятості за гарну можливість взнати багато корисної інформації.

Заняття організувала та провела викладач Прокопенко Н.А.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}