Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vchena%20rada

Звітуємо про результат!

Вчена рада Університету є колегіальним органом управління університетом.

25 жовтня у Вінницькому національному аграрному університету відбулася засідання Вченої ради. Порядок денний включав питання «Про підсумки роботи та завдання на перспективу Ладижинського коледжу Вінницького НАУ» по якому звітував директор коледжу - Олег Цуркан.

Vchena%20rada2

Олег Васильович зазначив всі ключові аспекти роботи навчального закладу: про навчальну, виховну, профорієнтаційну роботи, системи функціонування приймальної комісії, первинної профспілкової роботи, значущість роботи бібліотеки. Також директор проаналізував роботу педагогічного колективу протягом 2017-2018 н.р. та їх наукову діяльність.

Без уваги не залишились і студенти, які протягом навчального року показували свої знання на олімпіадах та вражали своїми спортивними досягненнями.

На завершення, від колективу коледжу та від себе особисто Цуркан Олег Васильович висловив щиру подяку президенту Вінницького національного аграрного університету - Калетніку Григорію Миколайовичу, ректору Мазуру Віктору Анатолійовичу, проректору з науково-педагогічної, інноваційної діяльності та роботи з відокремлених структурних підрозділів - Гунько Ірині Василівні, адміністрації університету, колективу університету, колегам за підтримку і допомогу у виконанні його посадових обов’язків.

Григорій Миколайович та Віктор Анатолійович подякували директору Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету за плідну співпрацю, творчий та новаторський, креативний підхід до виконання посадових обов’язків директора. Також вони передали слова вдячності колективу коледжу за гарну роботу та побажали йому нових досягнень та звершень.

Vchena%20rada1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}