Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tz%20%283%29

Шукаємо роботу разом!

В Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету, 14 лютого відбулась зустріч студентів 4 курсу відділення механізації с.г. з представниками міського центру зайнятості. Організували зустріч викладачі Прокопенко Наталя Анатоліївна та Поберезький Валентин Петрович.

На зустріч була запрошена заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Митченко Олена Вікторівна, яка розповіла присутнім про стан та перспективи розвитку ринку праці, ознайомила студентів з послугами служби зайнятості, та які документи необхідні подавати в центр зайнятості. Вона наголосила на тому, що проводиться безкоштовне професійне навчання та стажування на замовлення роботодавців.

Tz%20%281%29

Tz%20%282%29

Серед присутніх була і начальник відділу по роботі з роботодавцями Кравчук Тетяна Юріївна, яка ознайомила студентів з вакансіями для працевлаштування на підприємствах міста Ладижина.

Головний спеціаліст по роботі з роботодавцями, аналітик баз даних, спеціаліст ВСІАС Бежевець Юлія Сергіївна записала відео резюме студентів, та подала його для подальшого розміщення в Банку резюме міського центру зайнятості, де з ним матимуть змогу ознайомитись всі роботодавці нашого міста.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}