Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Rog

Делегація Ладижинського фахового коледжу ВНАУ відвідала творчий вечір Ади Роговцевої

Напередодні Нового року делегація Ладижинського фахового коледжу ВНАУ відвідала Вінницький національний аграрний університет.

26 грудня ВНАУ зустрічав відому українську народну артистку, Героя України Аду Роговцеву та акторську групу у складі Катерини Степанкової, Лариси Руснак та Володимира Маляренка. У рідному університеті відбулося справжнє свято – творчий вечір, вечір душевності, відкритості, вечір поезії, пісні, спогадів, планів на майбутнє.

Це була не просто творча зустріч, це був діалог з глядачем. В залі не залишилося жодного глядача, який би не був зворушений і зачарований силою українського слова. Свою шану та захоплення присутні в залі висловлювали квітами та оплесками. У ході спікування всі змогли переконатися, що у складні часи мистецтво допомагає полегшити душу та поділитися своїми емоціями і думками.

Колектив коледжу щиро вдячний керівництву ВНАУ в особі президента університету Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура за гостинність та теплу, дружню атмосферу, які зробили цей творчий вечір назабутнім!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}