Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
SAMBO2023

Скарбничка коледжу поповнилась новими перемогами!

21 січня 2023 року в м. Вінниця проходив чемпіонат Вінницької області з боротьби самбо серед жінок та чоловіків, де прийняли участь представники Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ.

Керівник фізичного виховання – Шурубей Людмила в категорії 72 кг виборола ІІ місце; студентка групи ПТБД-21, Поліпчатіна Єлизаветта в категорії 54 кг – ІІ місце; студентка групи Б-31, Ходосєєвич Ольга в категорії 80 кг – ІІ місце. Студент групи АІ-11, Бурдунюк В’ячеслав, в категорії 64 кг у розділі бойове самбо - ІІІ місце. Студент групи АІ-12, Колеснік Іван в категорії 71 кг посів ІІІ місце з боротьби самбо та ІІІ місце в розділі бойове самбо. Студент групи АІ-31, Пуренко Юрій в категорії 79 кг – ІІІ місце в розділі бойове самбо.

Дорогі студенти! Вітаємо з успішним виступом на змаганнях! Дякуємо вам за сміливість і відвагу, за волю до перемоги, за віру в успіх, адже, беручи участь у такому складному змаганні, неможливо не довіряти собі і сумніватися в результаті. Бажаємо ще більше перемог, адже Ви цього варті!

Керівник фізичного виховання Шурубей Людмила
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}