Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Bibt

Скарбниця людського духу

"Є тільки одна дійсно невичерпна

скарбниця - це велика бібліотека"

П'єр Буаст

На сьогодні бібліотека є унікальним центром документальної пам'яті народу і вона не тільки зберігає величезні багатства знань і думок, а й піклується про те, щоб ці багатства, зібрані людством, служили сучасним і прийдешнім поколінням.

Оновлюється освіта, вводяться нові програми технології навчання, але головним залишається вміння студентів вчитися, самостійно знаходити інформацію, оцінювати її, обробляти, аналізувати, використовувати та створювати якісно нову. Вміння студента працювати з додатковою літературою з різних предметів допоможе вивести його за рамки підручника, глибше осмислити і зрозуміти вивчену тему, розділ, сприяти їх досягненням, як під час навчання у коледжі, так і в самостійному житті.

Саме з цією метою студентам першого курсу Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету було проведено бібліотечний урок. (фото №5,6)

Bib5

Bib6

В результаті навчання студенти були ознайомлені з правилами користування та особливостями роботи бібліотеки, а також мали можливість дізнатись про фонд бібліотеки коледжу та наочно його побачити. (фото№1,2,3)

Bib2

Bib3

До уваги першокурсників представлено книжкові виставки, які оновлюється новими ммтеріалами з нагоди державних, професійних, релігійних та інших свят. (фото №4)

Bib4

Бібліотека була і залишається символом української культури, української духовності, храмом науки. Двері бібліотеки завжди відкриті для всіх студентів, викладачів та працівників нашого коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}