Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Snid21

Не дай СНІДу шанс

Тема невиліковних, смертельних хвороб справляє неабияке враження на людину. Передусім це страх, адже навіть сучасні наука та медицина не здатні на 100% захистити наші життя. У Європі наша держава лишається лідером за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. За оцінками експертів UNAIDS, в Україні з ВІЛ-інфекцією живе до 240 тисяч осіб і лише кожен другий знає свій діагноз.

З метою профілактики поширення СНІДу серед молоді у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» 1 грудня до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у групі М-13 практичним психологом Ольгою Атанасовою була проведена виховна година на тему: «Не дай СНІДу шанс».

Студентам була представлена інформаційна презентація, де вони ознайомилися зі статистикою поширення ВІЛу та СНІДу в Україні, отримали інформацію про те, де можна здати тест на виявлення ВІЛ-інфекцій та дізналися як діяти у випадку проколу невідомою голкою.

Цікавою стала вікторина «Правда чи міф?», де студенти розбирали ситуації, в яких людина може чи не може заразитися СНІДом.

Розширило знання хлопців про ВІЛ-інфекції інформаційне відео на тему: «СНІД: подумай про майбутнє - обери життя».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}