Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Soc 22

Соціальні мережі - невід'ємна частина життя сучасної молоді

Соціальні мережі - невід'ємна частина життя сучасної молоді, тому питання поведінки у соцмережах та безпеки в мережі Інтеренет є досить актуальним.

17 травня 2022 року фахівцями центру безоплатної правової допомоги населенню під час виховної години зі студентами групи Б-11 ВСП "Ладижинський фаховий коледж ВНАУ" було проведено бесіду на тему: «Цифрові сліди в Інтернеті та їх особливості». Головний юрист сектору "Ладижинське бюро правової допомоги" Гайсинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Дерещук розповів про правила поведінки у соціальних мережах, як вберегти себе і рідних від шахраїв, про способи захисту інформації та особистих даних, а також про рівень надійності різних соцмереж та месенджерів.

Soc m

Окремо було виділено питання видів булінгу, зокрема кібербулінг: як не стати жертвою і тим паче булером. Студенти були ознайомлені з видами і формами відповідальності за вчинення булінгу.

Група слухала із зацікавленістю, активно відповідала на питання, студенти доповнювали розповідь прикладами з життя і задавали запитання. Зустріч була цікавою та продуктивною.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}