Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 sp 1

Спартакіада стартувала!

Щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту, який започаткувала Генеральна конференція ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU) у 2015 році. У Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» саме цього дня стартувала спартакіада серед студентських команд.

Відкрив захід директор коледжу Олег Цуркан, який наголосив на важливості фізичного виховання у житті людини і побажав успіхів кожній команді у змаганнях. Олег Васильович запросив до слова вельмишановних гостей, які завітали на захід. Людмила Головашич – випускниця коледжу, голова Гайсинської районної державної адміністраціїї, виступила із привітальним словом, подякувала за запрошення і побажала усім учасникам гарного настрою і перемоги.

Власник групи компаній «ВІНВЕСТ кепітал» м. Київ Сергій Дунаєвський, випускник коледжу привітав усіх з відкриттям спартакіади, згадав щасливі роки студентства і подарував коледжу три сучасні тенісні столи, які поповнили спортивну базу навчального закладу і вже знайшли своє місце у кожному гуртожитку, де студенти у вільний від занять час зможуть урізноманітнити своє дозвілля.

Випускник коледжу, керівник Чечельницького автобусного парку, спортсмен з 45 річним стажем, який є активним учасником легкоатлетичних видів спорту Віктор Дунаєвський привітав присутніх на заході і висловив щире захоплення тим, що молодь активно займається різноманітними видами спорту і підтримують командний дух.

Гостем заходу став форвард провідного столичного клубу Дитячої юнацької спортивної школи «НІКА» Едуард Дунаєвський.

Право підняти прапор надалося студентам коледжу, призерам кубку України Ользі Ходосєєвич та В’ячеславу Фінику.

Зачитав програму першого дня спартакіади керівник фізичного виховання коледжу Микола Ковальчук. Викладачами фізичного виховання коледжу було організовано низку змагань, де усі охочі змогли продемонструвати свою фізичну підготовку: силу, реакцію, швидкість, стрімкість.

Студенти – представники всіх груп молодших та фахових молодших бакалаврів змагалися на першість коледжу з естафетного бігу чотири по сто метрів. Цікавими для глядачів стали показові виступи борців різних стилів.

Родзинкою спортивного дня став виступ групи підтримки – танцювального колективу «Натхнення», які своїм енергійним танцем підняли командний дух учасників та настрій глядачам.

Команди груп М-21 та Е-42 зустрілися на футбольному полі для проведення фінальної гри на кубок коледжу з футболу, за результатами якої переможцями стала команда групи Е-42. Головним суддею матчу став випускник коледжу Олександр Кудинський, бокові судді – студенти Богдан Копчук і Богдан Лизак.

Команда-переможець отримала перехідний кубок та диплом від дирекції коледжу. Для мотивації студентства до спорту запрошений гість свята Сергій Дунаєвський зробив подарунок переможцям – поїздку у м. Київ та квитки на футбольний матч Динамо-Шахтар, який відбудеться 22 вересня у НСК «Олімпійський». Компанію на футбольному матчі команді складуть кращий воротар за підсумками спартакіади – Бринзюк Артур (група М-21), кращий нападаючий – Химич Богдан (Е-42) та кращий захисник – Морозов Володимир (Е-42), які крім дипломів отримали від дирекції коледжу шкіряні футбольні м’ячі для покращення своєї футбольної майстерності. Не залишила без подарунків переможців голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич, яка щиро привітала хлопців з перемогою і вручила від себе цінні подарунки: найкращому нападаючому – футбольний м’яч, захиснику – волейбольний м’яч, воротарю – футбольні рукавиці. Сюрпризом для гостя свята, форварда провідного столичного клубу Дитячої юнацької спортивної школи «НІКА» Едуарда Дунаєвського, стало вручення йому подарунку від Людмили Володимирівни – футбольного м’яча із підписом Ігоря Біланова – українського футболіста, лауреата «Золотого м'яча» 1986 р.

Всі змагання супроводжувалася веселими піснями у виконанні вокального тріо коледжу «Сузір’я» та Аліни Мельник, а підтримка одногрупників зберігала командний дух впродовж усього дня змагань.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}