Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vuh god1

Справа твого життя

18 березня в групі М-31 куратором Миколою Духном була проведена виховна година «Справа твого життя». З доповідями про історію, сьогодення і проблеми, які в найближчі роки доведеться розв’язувати технікам-механікам виступили студенти групи Владислав Срібняк , Микола Бондаренко, Сергій Мельничук, Леонід Поліщук .

На захід були запрошені і випускники різних років Ладижинського коледжу Вінницького НАУ: Василь Мензул – оператор виробничої дільниці МХП, Андрій Скакодуб – керівник Ладижинської громадської ради, Володимир Катеринич – голова громадського об’єднання «Народний центр екологічного контролю», Петро Войт – кординатор напрямку «Історія та культурна спадщина».

Vuh god2

Випускники розповіли про сучасний розвиток і можливості розв’язання технологічних проблем аграрному виробництві, також кожен із них підготував презентацію, де представив своє робоче місце, описував свою роботу. Не обійшлося і без спогадів про студентські роки.

Vuh god3

Студенти із задоволенням ставили запитання гостям, які в свою чергу із задоволенням відповідали на них, не приховуючи радості знову перебувати у стінах рідного коледжу.

Vuh god4

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}