Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ste

Гостьова лекція із стейкхолдерами

Процес взаємодії зацікавлених сторін: держави, освіти і стейкхолдерів в межах надання якісних освітніх послуг реалізується через участь стейкхолдерів на всіх етапах освітньої траєкторії. Саме з цією метою у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» пройшла гостьова лекція із стейкхолдерами, представниками Вінницького національного аграрного університету: деканом інженерно-технологічного факультету Яропудом Віталієм Миколайовичем та студентами молодшими бакалаврами спеціальності "Агроінженерія" коледжу.

Тема лекції: Особливості використання сільськогосподарської техніки при виробництві енергетичної верби на маргінальних землях.

Студентам було цікаво послухати інформацію про те, яку методику використовують для вирощування енергетичної верби, яку сільськогосподарську техніку застосовують для її обробітку та які особливості вирощування енергетичної верби на маргінальних землях.

Зустріч пройшла плідно та пізнавально в першу чергу для студентів, які були активними, уважно слухали та задавали запитання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}