Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sto

Екскурсія до станції технічного обслуговування

Знання, отримані під час аудиторних занять, не зможуть добре засвоїтися, якщо не будуть підтверджені практичними прикладами, особливо для студентів технічних спеціальностей. Тому, освітній процес для студентів спеціальності 208 «Агроінженерія» передбачає наявність практичної складової навчання, коли для здобувачів освіти проводяться екскурсії на виробництво.

17 травня 2021 року в рамках проведення практики з дисципліни «Технічний сервіс в АПК» викладачем Сергієм Слюсаренком спільно із студентами групи М-32 було проведено екскурсію до станції технічного обслуговування згідно з планом заходів тижня циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

Студенти мали змогу закріпити отримані теоретичні знання, а також ознайомитись та попрацювати із сучасним діагностичним обладнанням, яке використовується при ремонті і обслуговуванні транспортних засобів. Під час таких екскурсій вкотре переконуєшся: «Теорія без практики – мертва, практика без теорії – сліпа»!

Голова циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін Дмитро ПРИСЯЖНЮК
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}